Ingrid Althuijzen

Wie ben ik
Ingrid Althuizen (1)

Even mijn persoontje voorstellen.

Al jaren teken en schilder ik vol passie.
Het is begonnen als kind, mijn broer maakte de tekeningen en ik kleurde ze in. Op een gegeven moment ben ik de tekeningen zelf gaan maken.

Later ben ik zelf bedachte figuurtjes voor naambordjes en kapstokken voor de kinderkamer gaan maken. Waarom voor kinderen, gewoon omdat ik zelf ook altijd vrolijk wordt van die leuke figuurtjes en vrolijke kleuren.

Daar ik veel verschillende dingen leuk vindt, ben ik ook gaan houtbranden en urban sketchen (tekenen op locatie). Voor urban sketching geef ik nu ook workshops Urban Sketching voor Beginners met heel veel plezier.

Dus ben je inspiratieloos en wil je een uniek en handgemaakt origineel cadeau geven voor de babyshower of als housewarming gift, laat het me weten en ik ga direct voor je aan de slag.

Ingrid Althuijzen

Tekenaar

Ik doe dit met veel passie en plezier en wil een breder publiek blij maken met mijn creativiteit. Wil jij ook een sketch van je woning, bedrijfspand, interieur, fiets, boot, auto of welk onderwerp dan ook, neem dan vrijblijvend contact met mij op en samen wij gaan wij dan een geweldig ontwerp maken en hangt mijn sketch binnenkort op jouw muur, kijk rond en geniet