Cadeau’s

Kinderkapstok

Je komt je huis binnen en ziet daar alweer een kinderjas en daar een kindermuts rondslingeren.

Pfff, maar meteen alles ophangen.
Zelf kunnen ze niet bij de grote kapstok zodat het her en der is verspreid.

Welkom in de wereld van betoverende kinderkapstokjes, speciaal gemaakt naar aanleiding van het geboortekaartje van jouw kleintje!

Unieke Kinderkapstokjes: Bij ons vind je geen standaard kapstokjes, maar juweeltjes die de persoonlijkheid van je kindje weerspiegelen. Elk kapstokje wordt geïnspireerd door het geboortekaartje, waardoor het een waardevol en uniek aandenken wordt aan de geboorte van je kindje.

Praktisch in gebruik: Naast dat ze heel leuk zijn, zijn onze kinderkapstokjes ook zeer praktisch. Ze zijn perfect geschikt om kleine jasjes, hoedjes, en andere kledingstukken netjes op te hangen. Zo blijft de kinderkamer altijd opgeruimd en georganiseerd.

Echte Eyecatchers: Onze kinderkapstokjes zijn niet alleen praktisch, maar ook echte blikvangers in de kinderkamer. Wij begrijpen hoe belangrijk het geboortekaartje is, als een eerste aankondiging van de komst van jullie kleine wonder. Doordat de kapstokjes hierdoor geïnspireerd zijn door het met zorg door de ouders uitgekozen geboortekaartje trekken ze onmiddellijk de aandacht. 

Met de hand beschilderd: Elk kinderkapstokje wordt met de hand beschilderd, waardoor elk kapstokje uniek is.

Een liefdevolle toevoeging aan de kinderkamer: Onze kinderkapstokjes zijn niet alleen praktisch, maar ook een prachtige toevoeging aan de kinderkamer. Door hun persoonlijke karakter vormen ze een liefdevolle herinnering aan de geboorte van jullie kindje.

Dus kijk niet verder en bestel!

Kinderkapstok