Cadeau’s

Illustraties

Tekenen heb ik altijd al gedaan. Ik ga het liefst naar musea waar je ook het vooronderzoek van de kunstenaar ziet. Deze kunnen van beroemde schilders zijn maar ook vooronderzoeken van tekenfilms of stripboeken. De vlugge schetsen van wat er in het hoofd van de kunstenaar omgaat en deze snel op papier, doek of waar dan ook op te zetten.

Inspiratie

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan voor mijn illustraties. Meestal kijk ik in tijdschriften of ik heb een idee gewoon uit de dingen om me heen.

Mijn voorkeur voor het soort illustraties gaat uit naar kinderen en dieren en vnl. deze samen. Gezamenlijk vind ik deze meestal een leuke, lieve, schattige en vrolijke sfeer hebben. Ik word er zelf vaak vrolijk van als ik dit soort plaatjes zie.
Ik werk het liefst met inkt en aquarel. Door middel van het gebruik van aquarel worden de tekeningen vaak wat onvoorspelbaarder, wat ik zelf altijd het leukst vindt.

Afdrukpapier
Daar ik de illustraties zelf op aquarelpapier heb gemaakt wil ik ze niet laten afdrukken op gewoon printpapier, zo gaat voor mij de charme van het aquarel eraf. Daarom worden de illustraties afgedrukt op fine art papier (zacht oppervlaktestructuur), zodat je nog wel de beleving van een aquarel heb.

Lijsten
De illustratie worden geleverd incl. lijst (zwart)

Illustratie

Hang de tekeningen op in de kinderkamer of als muurdecoratie ergens anders in huis. Je hebt een uniek illustratie in handen die de kamer helemaal opleukt.